Multi Media Club Snaaskerke
Copyright © 2006 by "MMCS"   •   All Rights reserved   •   E-Mail: yourname@yourdomain.com
Ontworpen door Johan QUATAERT
Welkom op de website van Multi Media Club Snaaskerke, verkort MMCS.

Digitalisering is niet te stoppen. De tijd van foto's op papier, dia's en opnames op video-cassettes wordt stilaan nostalgie. Via allerhande pc-programma's wordt de mogelijkheid geboden om foto's te verbeteren, dia's in te scannen, video-cassettes te importeren en dit alles te verwerken in een montage. Zowel foto- of filmmontages waaraan passende muziek, teksten en effecten worden toegevoegd en dan gebrand worden op DVD om daarna te bekijken op TV via een DVD-speler.

Navraag in het centrum Snaaskerke leerde dat bij verschillende mensen interesse bestond om het maken van dergelijke montages aan te leren. Samen met Germain Maene en Willy Werbrouck werd het initiatief genomen om een "voorlichtingsvergadering" te organiseren en op 26 januari 2012 werd de club opgericht. Een start werd genomen met 15 leden, die vlug aangroeide tot 18 leden. Germain Maene werd technisch adviseur en O/voorzitter, André Pollentier penningmeester/secretaris en Willy Werbrouck commissaris.

Inzake software werd gekozen voor het programma Magix Video Deluxe 18 Premium en in een aangename sfeer, op een professionele manier - maar voor elkeen verstaanbare taal - wordt maandelijks door Germain Maene onderricht verstrekt en oefeningen uitgewerkt. Omwille van het educatieve karakter van de vereniging werden we dan ook erkend als culturele vereniging door de Cultuurraad Gistel. Uiteraard staat de vereniging open voor elke geďnteresseerde.

Bij deze wens ik U veel surfgenot
Roland DAVID
Voorzitter


HOME
Foto Jo Boey
[Home][Over ons][RIO][Lessen][Projecten][Activiteiten][Onze foto's][Knipsels][Links][Contact]